Facebook download like pagina maken

Om meer likes te genereren op je Facebook pagina kun je exclusieve downloadable content aanbieden en hiervan profiteren. Bied de downloadable content aan via Facebook en verplicht bezoekers eerst een like te geven, alvorens het downloaden.

Dit kun je via de officiële Facebook app doen maar dit zou ik niet adviseren i.v.m. beperkte functionaliteiten. Eerder zou ik Woobox adviseren, hieronder laat ik zien hoe je Woobox instelt op je Facebook pagina.

Woobox app

Hoe stel je Woobox in? Ga eerst naar www.woobox.com en installeer de applicatie onder je eigen account. Daarna geef je de applicatie toegang tot je eigen account en kun je de volgende zaken instellen:

Download pagina, volledig html dus je kunt de pagina nog opleuken voor mensen die je pagina geliked hebben. Daarnaast kun je een afbeelding laten zien van je downloadsite op Facebook. Hieronder mijn huidige instellingen:
woobox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast kun je het download tab aanpassen, hiervoor mag je een afbeelding van 111px bij 74px gebruiken.

Resultaat;
woobox_jeuj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om mijn facebook download pagina te bezoeken om de werking te zien, klik je hier.

4 Comments
 1. Hey Tom,

  Ik heb het geprobeerd via woobox, maar ik krijg het niet voor elkaar. Weet jij misschien een andere mogelijkheid?

  Grt

  Donny

 2. Hi Donny,

  Nee dit heb ik een hele tijd terug ingesteld dus zou het echt niet weten helaas 🙁

  Gr Tommie

Laat een bericht achter