Gratis 1000 Facebook likes in 1 week krijgen

LET OP! In de volgende demonstratie worden vaak nep accounts gebruikt. Om echte likes te krijgen van echte mensen op de correcte manier ga je naar deze link van lisanneleeft.nl. Ze beschrijft op een uitgebreide manier hoe je meer traffic genereert voor je website en social media.

explosief veel gratis likes krijgen op facebook

Dat gezegd hebbende, wat ga ik laten zien? Ik laat je zien hoe je likes krijgt van mensen die hier punten voor krijgen. Doordat deze mensen hier punten voor krijgen zul je nooit een band met ze opbouwen. Besluit je toch om door te zetten in je plan om veel gratis likes op Facebook te krijgen, dan kun je dit artikel gebruiken om dat doel te bereiken!

Wat leuk is om te vermelden is dat deze manier die ik verderop ga demonstreren om likes te krijgen voor Facebook ook op andere social media toe te passen is:

Twitter Retweets Twitter Tweets
Twitter Followers Twitter Favorites
Facebook Likes Vine Followers
Vine Revines Vine Likes
Google+ Circles MySpace Friends
YouTube Views YouTube Likes
YouTube Subscribers VK Page Follows
VK Group Joins Keek Followers
Keek Subscribers Instagram Followers
Instagram Likes StumbleUpon Followers
Pinterest Followers Pinterest Repins
Pinterest Likes SoundCloud Followers
SoundCloud Plays ReverbNation Fans
Website Hits  

Veel gratis likes handleiding

Om veel gratis likes te krijgen op Facebook maak ik gebruik van een systeem waarbij je andere social media moet liken voordat jouw social media geliket wordt. Dit systeem wordt like 4 like genoemd. De bedoeling is dus dat je een voor een social media moet liken. Dit gaan we niet doen, hiervoor heb ik een apart programma die dit voor je doet. Omdat dit zo veel stappen zijn heb ik hiervoor een filmpje gemaakt iets verderop dit artikel.

Welke like 4 like site?

Op het internet zijn er ontelbare like 4 like site’s, maar welke moet je nu gebruiken? Ik heb de 2 grootste like 4 like site’s onder de loep genomen namelijk: http://www.youtpop.com en http://www.youlikehits.com/. Dit zijn de 2 grootste omdat ze beide een pagerank van 4 hebben, maar welke moet je nu gebruiken?

youpop vs youlikehits

And the winner is: YouLikeHits. Waarom? Omdat ik YoutPop uitgeprobeerd heb en helaas niet veel Facebook likes kreeg per dag. Bij YoutPop kon ik wel heel snel punten sprokkelen wat ik hierna laat zien bij YouLikeHits. Ik heb daarna gemerkt bij YouLikeHits dat er veel meer actieve gebruikers zijn.

Facebook like machine maken

Omdat ik geen zin heb om per dag urenlang andere accounts te liken heb ik een manier gevonden zodat je dit niet hoeft te doen. Met het programma dat ik ga gebruiken bespaar je veel tijd. Het enige wat je moet doen is je computer aan laten en de punten stromen binnen.

Wat heb je nodig?

We beginnen met het aanmaken van een account op http://www.youlikehits.com. Daarna voeg je de URL van de Facebook pagina toe bij het Facebook tandwieltje. Daarna download je hier het programma om automatisch te klikken.

Vervolgens moeten we redelijk wat stappen volgen om de auto klikker optimaal te laten functioneren. Omdat het vrij veel stappen zijn heb ik hieronder een filmpje gemaakt van hoe je dit doet. Ik heb hiervoor zelf een nep account aangemaakt bij YouTube. Dit omdat je bij YouLikeHits de meeste punten krijgt voor het abonneren van YouTube accounts.

Handleiding like machine instellen

Resultaat:

Na een week, ongeveer 8 uur per dag liken ben ik tot het volgende resultaat gekomen:
like1
Play4Friends is een project wat ik volgend jaar weer op ga pakken, ideaal voor dit project om te testen. Zoals je hierboven ziet ben ik begonnen met 1 Facebook like. Hieronder het resultaat na ongeveer 6 dagen:
like2

Vind je dit artikel nuttig? Vergeet niet te liken en abonneer op YouTube voor meer updates! Mocht je vragen en of opmerkingen hebben dan hoor ik het ook graag via onderstaand formulier.

34 Comments
 1. Goeie vraag! Theoretisch gezien zijn dit echte accounts die pagina’s liken. Maar als je duizenden pagina’s liked om zo voldoende punten te krijgen dan kun je niet echt spreken van een geïnteresseerde like. Aan de andere kant zie je bedrijven die een like vragen om kans te maken om iets te winnen wat in feite op hetzelfde neerkomt.

 2. Dit werkt inderdaad, maar ik heb een snellere manier. Ik heb voor mijn facebook pagina meer dan 1600 likes gehad, en van echte profielen want mijn pagina werd zelfs gedeeld. Ik deed dit via http://facebookfortuin.nl/. Ik ben zeer te vreden over deze site, en zou het iedereen aanraden!

 3. Is er ook een Mac versie voor automouseclicker? Want zonder kan ik niet aangeven of ik alleen NL likes / followers wil

 4. Werkt inderdaad perfect! Enige punt is dat ik niet kan aanklikken dat ik alleen ‘Nederlandse likes’ wil ontvangen via Facebook!

 5. Leuk, Ik heb wel het gevoel dat dit soort sites meer de markt veroverd. Zelf heb ik een webwinkel social media. Hier verkopen wij ook target NL Facebook likes en gerichte Twitter volgers. Meer voor bedrijven die effectief zin wil zien in hun fans. http://Likemachine.nl MAar ik moet toegeven. Voor particulieren of kleine bedrijven is dit een leuk alternatief.

 6. ik heb een klein probleempje want het werkt wel maar er open steeds meer tabbladen waardoor hij niet meer op youlikehits gaat klikken hulp?

 7. Kan zijn dat er een youtube pagina tussenzit die in andere resolutie opent (ik noem maar wat). Dit had ik ook een paar keer, dit kun je oplossen door erbij te blijven en dan een nieuwe regel maken om een evt tabblad te sluiten.

 8. Hi Aand,

  Eigenlijk is het een kwestie van een beetje uitproberen. Als het programma zelf niet werkt dan ben ik bang dat ik daar verder niks aan kan doen. Ik hoop dat je eruit komt.

  Groetjes Tommie

 9. Ik heb het iets anders gedaan. Middels mijn eigen site maak ik Rss Feeds aan van Facebook Fan pages, Groups (closed / gesloten) en Personal Timelines.

  Vervolgens vraag ik een gratis SocialWalls.Club pagina aan (onderdeel van http://SocialFeeds.Club/) en de likes op mijn Facebook pagina’s stromen binnen.

  Het klinkt wellicht wat vreemd maar die SocialWalls.Club pagina’s zijn erg populair en men vindt het leuk deze te delen met vrienden, kennissen etc en zodoende ontvang ik enorm veel likes, followers etc.

  Dit werkt ook prima met andere Sociale Media zoals Twitter, Google+ etc.

  Je zou het eens kunnen uitproberen. Misschien heb je er iets aan. Het is gratis dus proberen kan geen kwaad lijkt me. (Deze sites heb ik zelf gemaakt. Laat ik dat even duidelijk vermelden dat daar geen discussies over bestaan.)

  Je kunt hiermee beginnen http://SocialFeeds.Club/ (SocialWalls.Club wordt op dit moment even aangepast maar is binnen enkele dagen weer beschikbaar. Veel plezier!)

 10. Ik heb alles geprobeerd voor onze website maar niets hielp..
  Wij hebben geïnvesteerd en https://echtelikes.nl gebruikt.
  Echte likes zijn 100 keer beter dan neppe, we kregen gelijk een order binnen!

 11. Heeft er iemand al ervaring met het social feeds verhaal uit de comment van 25 mei of enige idee hoe dit precies werkt? Ik wil het wel proberen alleen staat het vrij algemeen beschreven.

 12. Is leuk en aardig alleen heb je met de likes die je krijgt totaal geen interactie omdat veel likes uit oekoeboeroe landen komen.Goeie likes met veel interactie krijg je door constant te posten en nich gerelateerd te posten.Ook likes kopen is in veel gevallen zinloos tenzij je het leuk vind veel likers te hebben maar totaal geen of weinig likes te krijgen op de posts die je post.

Comments are closed.