Hoe je HootSuite moet instellen en gebruiken

hootsuite-logo

Hootsuite is een krachtige webapplicatie die je in staat stelt om al je social media accounts te managen. Hootsuite gebruik ik in dit artikel alleen op de pc maar is ook verkrijgbaar in alle appstores. Ook heeft HootSuite een Chrome extension maar die laat ik niet zien in dit artikel omdat dit meer voor de vergevorderde HootSuite gebruiker is. Mocht je de extensie toch downloaden en alle apps dan kan dat hieronder:

HootSuite Chome extension

[appbox chromewebstore hootsuite-hootlet/bjgfdlplhmndoonmofmflcbiohgbkifn?hl=en]

Hootsuite Android app

[appbox googleplay com.hootsuite.droid.full]

Hootsuite IOS app

[appbox appstore 341249709]

Waarom dit artikel? Toen ik voor het eerst HootSuite ging gebruiken vond ik de interface nogal intimiderend overkomen. Helaas kon ik niet echt een duidelijke handleiding vinden voor Huitsuite in het Nederlands. Daarom besloot ik zelf een video te maken over het instellen van HootSuite:

Videohandleiding Hootsuite instellen


Handleiding HootSuite instellen en gebruiken

Als je HootSuite even niet gebruikt, lol

uiltje