Kant en klare betaalbare Drone: Quanum Nova

Vandaag kondigde HobbyKing aan op Facebook: “We think you’re going to like this one.The Quanum Nova is now available!”. En jazeker, deze kant en klare Quanum Nova lijkt erg veel op DJI Phantom, maar is vele malen goedkoper. Hieronder het presentatiefilmpje van HobbyKing:

De Quanum Nova Drone is te bestellen vanaf 299 Dollar, dus reken zelf maar uit hoeveel dit in Euro’s is. Deze Quanum Nova is beduidend goedkoper dan zijn look a like DJI Phantom, die je hebt voor ongeveer 800 Euro! De Quanum Nova is “ready to fly” en wordt standaard geleverd met GPS module en controller.
Quanum Nova 2
Hier kun je de verschillende types bestellen via HobbyKing, houd echter wel rekening met een lange levertijd omdat deze nog niet beschikbaar is in NL warehouse.

10 Comments
  1. zelf een low budget drone bouwen (deel 1) wanneer komt deel 2 of wwaar kan ik de werkwijze vinden om zo een drone te bouwen

  2. Hoi,

    Ik heb ook een drone besteld via Hobbyking.com. Na lang wachten kwam ik erachter dat het pakketje bleef hangen op invoerrechten die ik wel later nog heb betaald. Het pakketje is binnen en heb alles kunnen installeren. Na calibreren wat gelukt is denk je lekker te kunnen vliegen. De rechterbedieningspaneel moet je naar rechtsonder doen nadat je de accu hebt ingeschakeld op de drone en de TX hebt aangezet op stand 0, 0. De rechter LED knippert even kort en dan gaat deze op continue dus dat is goed. De linker LED blijft alleen helaas knipperen en gaat met geen mogelijkheid op continue wat ik ook probeer. Heb verschillende filmpjes bekeken en ik kom er niet achter wat ik fout doe. Misschien kun jij met helpen?

  3. Als je de Nova Drone via Hobbyking.com besteld dan kost je deze momenteel € 250 incl het verzenden want momenteel is deze shipping free,maar let wel goed op als je ook maar 1 artikel bijbesteld wat boven het gewicht uitkomt of niet in het Europese warenhuis op voorraad is betaal je inderdaad veel meer , bestel je de Cheerson CX-20 (beide Drone,s zijn precies hetzelfde) bij Banggood momenteel € 219 betaal je naast de verzendkosten ( € 12.75 ) ook nog
    inklaring , BTW, invoerrechten de Drone komt dan op een totaal van ongeveer € 311 tevens is het pakket veel langer onderweg.

Comments are closed.