Leuke hoezen voor je iPad 5 Air

Bescherm het scherm

Ik zou willen adviseren om een screen protector aan te schaffen. Dit wil in feite zeggen dat er een transparante folie op het scherm aangebracht wordt. Door deze folie komen er vrijwel geen krassen op het scherm! Klik hier om een screen protector aan te schaffen.

ipad air 5 cover tumb

Heb je een iPad 5 Air? En wil je hier een leuke hoes voor hebben? Dan zijn er volop mogelijkheden! Als je niet heel het internet af wilt struinen dan biedt deze pagina een mooie uitkomst. Het viel mij op dat bijvoorbeeld de MediaMarkt bar weinig leuke hoezen heeft. Daarom heb ik even gezocht op internet en wat blijkt, er is genoeg te krijgen! Omdat er veel op dit gebied te verkrijgen is verdeel ik de hoezen in categorieën namelijk: opvallende hoezen, hoesjes voor fashionista’s en zakelijke hoezen.

Opvallende hoezen

Hieronder heb ik een slideshow gemaakt van opvallende modellen die leuk en bijzonder zijn. Ik heb de plaatjes in de slideshow gelinkt aan de desbetreffende website waar je de leuke hoesjes meteen kan bestellen! Gaat de slideshow iets te snel? Dan kun je navigeren via de pijltjes of de bolletjes.

Hoesjes voor fashionista’s

Ook is er voor de fashionista’s genoeg keus! In mijn zoektocht naar leuke hoesjes voor de iPad Air 5 ben ik veel hoezen tegengekomen voor fashionista’s. Ik heb ze hieronder verwerkt in een slideshow, zie je een leuke? Klik dan op het plaatje voor meer info of om direct te bestellen! Vind je het leuk dat ik ook aan de fashionista’s gedacht heb? Like tomz.nl voor meer updates op het gebied van leuke gadgets!

Zakelijke hoezen iPad Air

Hieronder een paar bekende zakelijke hoezen met toetsenbord. Verderop in het artikel heb ik een paar alternatieve hoezen met toetsenbord voor de iPad 5 Air geselecteerd. Dit omdat ik vind dat onderstaande hoezen met toetsenbord erg duur zijn.

logitech

Belkin

Goedkoop alternatief

Zoals ik eerder al aan gaf zijn bovenstaande hoezen erg duur. Omdat dit mij stoort ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Hieronder heb ik een slideshow gemaakt met de resultaten. Zit hier iets tussen wat je bevalt? Klik op de afbeelding voor meer info of om de desbetreffende case te bestellen!

 

Adidas hoezen

Wil je graag met een iPad case van Adidas lopen? Klik op een van de gewenste modellen om te bestellen of meer info!

Lazy pad

Rastar®  Apple iPad stand bedside the bed lazy ipad1Een beetje off topic maar niet minder bijzonder, een lazy pad! Deze accesoire is met name handig als je geen tv hebt of een zware ipad junkie bent. Hij kost USD 32.69 en is hier te bestellen.

2 Comments
  1. Dank je 🙂 nee maar als je paypal of een creditcard hebt dan kun je ze gewoon bestellen 😉

Comments are closed.