Maria Genova over identiteitsfraude

Maria Genova

Maria Genova

Komt een vrouw bij de h@cker ligt sinds twee weken bij de boekhandel. Het boek beschrijft nauwgezet hoe je slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal. Dit boek is prima te lezen zowel voor beginnende computeraars (digibeten) als voor de wat verder gevorderde computeraar (professional). Omdat dit boek goed aansluit op mijn blog, besloot ik Maria Genova op te zoeken om meer over haar te weten te komen.

Het interview heb ik opgesplitst in een drieluik en kun je iets verder op deze pagina bekijken! In het begin laat ik zien wie Maria Genova is en waar ze vandaan komt. Verderop in het interview gaan we verder in op het boek: Komt een vrouw bij de h@cker. Als laatste nemen we een kijkje in de digitale toekomst.

 

1. Wie is Maria Genova?

In dit stukje stelt Maria zich voor. Ze vertelt waar ze vandaan komt en wat ze zoal in haar leven bereikt heeft. Ook heb ik geprobeerd om de persoonlijke kant te belichten.


 

2. Over Komt een vrouw bij de h@cker

In dit stuk gaan we in op het boek dat Maria heeft uitgebracht. Ze beschrijft hoe je zowel als digibeet als professional slachtoffer kan worden van identiteitsdiefstal. Ook noemt Maria een paar aangrijpende zaken die in het boek voorkomen. Op het eind geeft Maria zelfs een paar tips tegen identiteitsfraude die niet onbelangrijk zijn.


 

3. Maria Genova over de toekomst.

Tenslotte laat ik Maria vertellen over de toekomst en andere zaken. Ze geeft aan dat ze er aan denkt om meer van dit soort boeken te schrijven, wat ik helemaal niet erg vind! Ook was ik benieuwd naar wat Maria vind van de kritiek op Bulgaren.


 

Win een gesigneerd boek! 🙂

Wat ook leuk is om te vermelden, Maria heeft speciaal voor de bezoekers van tomz.nl een exemplaar gesigneerd van het boek: Komt een vrouw bij de h@cker. Deze wil ik natuurlijk graag weggeven, echter ik heb er maar 1 om weg te geven.. Na lang nadenken besluit ik om het voor iedereen even makkelijk te maken. De opdracht luidt: Like tomz op Facebook of volg tomz op Twitter of geef commentaar via onderstaand formulier. Ook kun je dit bericht delen via onderstaande buttons. De winnaar maak ik over een maand bekend, succes!

4 Comments
  1. Goed gedaan Tommie.
    Het ziet er goed en duidelijk uit, maar ook is het leuk om het interview te beluisteren. Knap van de schrijfster om zichzelf te laten hacken en er een boek over te gaan schrijven.

  2. Wijze dame en interviewer. Dank je voor de waarschuwingen, die ik kreeg. Ik heb al mijn wachtwoorden geblokt. En bovendien alle kopieĂ«n van identiteitsbewijzen op mijn pc zover mogelijk verwijderd. Ik heb er nooit bij stil gestaan welke risico’s ik ermee liep, loop.

  3. Goede vragen gesteld Tommie en knap dat Maria zich liet hacken. Hoop dat er serieuzer mee wordt omgegaan door de overheid.

Comments are closed.