Neem eens een kijkje bij: bekendvanpc.nl

bekendvanpc

Bekendvanpc.nl biedt meer dan 1000 producten aan uit een breed assortiment. Veelal bieden zij producten aan die je zult herkennen van diverse thuiswinkel programma’s van de televisie. Op Bekendvanpc.nl vind je onder andere de bekende knallers als de Nutribullet, de NICER DICER PLUS en veel thuis fitness apparaten als de ABDOER TWIST, de Wondercore!

Gadgets

Na een snelle blik op de site bekendvanpc.nl valt meteen het gedeelte gadgets op waar mijn interesse ligt.
gadgets_bekend_van_pc_nl

Wat ik ook zelf zou kopen is de Robomop. Robomop maakt goede robotstofzuigers voor een kleine prijs. De Robomop maak uw vloer schoon en neemt al het vuil en stof op tot in de kleine hoekjes. Het grootste voordeel is dat het apparaat zelf op te laden is, geen gedoe met batterijen dus!

Daarnaast verkoopt de site ook nog een onderwater scooter! Als ik zelf aan het water zou wonen in een warm land, dan zou ik zeker overwegen om deze gadget aan te schaffen.

Klanttevredenheid

klanttevredenheid_bekend_van_pcDaarnaast valt het op dat de meeste mensen erg tevreden zijn over de service van bekendvanpc.nl . Gemiddeld scoort de site op dit moment 7.4 wat toch een ruim voldoende is. Mensen zijn vooral te spreken over afspraken die nagekomen worden en over de levertijd van producten. De webwinkel is nog erg nieuw maar voelt erg vertrouwd. Dit komt omdat er veel producten aangeboden die op tv zijn geweest.

 

Deze advertorial word u aangeboden door: Trade4bloggers