Review gadget site RadBag.nl

Een tijdje terug werd mij gevraagd om een review te schrijven voor radbag.nl wat staat voor über cool. Normaal gesproken ben ik niet zo van de Advertorials maar omdat het een upcoming gadget site is maak ik in dit geval graag een uitzondering.

Radbag vroeg of ik een product wilde uitkiezen om te testen / reviewen. Ik heb gekozen voor onderstaande gadget de MiniAmp Mp3 miniversterker.
mini amp
Na een paar weken testen ben ik tot de conclusie gekomen dat dit apparaatje erg handig is voor op kantoor! Geen gedoe met stroomstekkers, radio-antennes en andere hinderlijke zaken om radio te luisteren. Nee, gewoon de USB en audio kabel aansluiten en klaar ben je. De volume, bas en treble is eenvoudig te regelen via de knopjes en de eerste reactie van collega’s is vaak, oh kewl!

Maar wacht er is meer

selfieTijdens mijn zoektocht naar een leuke gadget kwam ik terecht bij de Posters & Prints gedeelte. Hier staan echt mega orginele posters tussen. Veelal zijn ze gemaakt door kunstenaars waarom wel verklaart dat ze wat aan de prijzige kant zijn.

Dat er posters verkocht worden verbaast me eigenlijk niet. Als je zelf eens een kijkje neemt op radbag.nl zie je veel gelijkenis met de winkel Expo. Ik vind radbag.nl echter wel origineler en vrijwel ieder product is uniek.

Eindoordeel

4_sterren_goudService, goed. Bij elke bestelling is een retourformulier inbegrepen wat veel geneuzel scheelt als een product niet naar wens is.
5_sterren_goudOriginaliteit, zoals eerder aangegeven, de originaliteit is groot. Mocht je dus een leuke cadeau in gedachten hebben voor iemand die dol is op gadgets dan is radbag.nl een echte aanrader.
4_sterren_goudWebsite, de website is goed gevuld en ziet er verzorgd uit. Soms kom ik bij nieuwe site’s bugs / foutjes tegen maar deze site klopt. Klein minpuntje is dat de website geen webwinkel keurmerk heeft.

One Comment

Comments are closed.